circulair kantoor interieurontwerp interieurvormgeving styling teruggave breda

een circulair kantoor | wij zijn verhuisd!

Dag FutureDome, hallo Teruggave!

Een maand geleden hebben wij officieel afscheid genomen van de FutureDome (de oude koepelgevangenis in Breda) en hebben wij onze intrek genomen in De Teruggave (het voormalige belastingkantoor).

Een groot deel van onze kantoorinventaris hebben wij overgedragen aan de nieuwe huurder van onze kantoorruimte. En dat betekent dat wij met een vrijwel schone lei zijn begonnen. Een uitgelezen kans dus om ons nieuwe kantoor van een zo circulair mogelijke inrichting te voorzien. Dus hebben wij gekozen voor muurverf met een DUBO-keurmerk, een zwevende  vloer van kurk, tweedehands kasten en bureaustoelen en het duurzame Forbo bulletin board als prikbord. En niet te vergeten: een zelf ontworpen en in elkaar gezet bureau, gemaakt uit ecoboard en tweedehands houten schragen. Daarnaast is de scheidingswand tussen onze ruimte en de gang geheel opgebouwd uit hergebruikte materialen die uit het pand afkomstig zijn. Bovendien is deze wand, ontworpen door onze studio-genoot Daan, voorzien van veel glas, zodat de daglichttoetreding optimaal is.

De ruimte is nog niet helemaal klaar, maar wel zover dat we een paar beelden ervan alvast met jullie willen delen.  In een volgend bericht zullen we verder ingaan op de gebruikte materialen en de door ons gemaakte ontwerpkeuzes. 

Wij voelen ons in ieder geval als een vis in het water op onze nieuwe circulaire werkplek!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alles met eigen ogen bekijken? Of ben je op zoek naar inspiratie voor een circulair kantoor? Kom gerust een kijkje nemen! We nodigen je van harte uit voor een kopje koffie of thee. Dan vertellen wij je ondertussen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van circulaire (kantoor-)inrichting.