Het einde van het jaar nadert met rasse schreden… Achter de schermen van interior for tomorrow heeft er ondertussen een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Veel mensen zijn daarvan al op de hoogte, maar nog niet iedereen. Hoogste tijd dus om dat ook met een breder publiek te delen!

Na ruim 6 mooie jaren heeft Evelien afgelopen jaar helaas besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe professionele uitdaging. Uiteraard op het gebied van duurzaamheid :). Zij heeft zich officieel per 1 november j.l. teruggetrokken uit de VOF, maar zal de nog lopende projecten samen met Mariëlle afronden.

De lege plek die Evelien heeft achtergelaten is gelukkig onmiddellijk weer opgevuld door een heel fijne nieuwe (maar niet onbekende) collega: Monique is vanaf 1 november j.l. officieel de nieuwe VOF partner van Mariëlle.

Met de komst van Monique heeft interior for tomorrow er naast Breda een tweede vestigingsplaats bij gekregen, namelijk Sint-Oedenrode, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Meierijstad.

Dat de gemeente Meierijstad duurzaamheid ook heel belangrijk vinden wisten wij natuurlijk al. Vorig jaar mochten wij voor hen het interieur van de ecomobiel ontwerpen, familie van de twee Greenhoppers uit Breda. Alle drie duurzaam ingerichte, mobiele tiny houses, die worden ingezet voor gesprekken over o.a. woningverduurzaming en het aardgasvrij maken van woningen.

Over deze en andere duurzame interieurontwerpen en onze duurzame missie en drijfveren werden wij geïnterviewd door Hanneke van der Velden, die daar een ontzettend leuk artikel over schreef op de website van DOE Meierijstad, het platform voor duurzaam ondernemen in Meierijstad. En ze maakte er meteen een aantal mooie foto’s bij. Kijk, daar worden we heel blij van!

Rest ons op dit moment niets anders dan jullie heel fijne feestdagen te wensen. Op naar een prachtig nieuw jaar!