rozenlaan badkamerontwerp

verbouwadvies met interieurplan DIY | nieuwe badkamer en werkkamer.

verbouwopties voor mogelijke nieuwe badkamer

badkamerontwerp rozenlaan aanzicht douche

project samenvatting: onze opdrachtgevers waren op zoek naar verbouw- & indelingsadvies voor een nieuwe badkamer en werkkamer.

projecttaken: verbouwadvies, interieurontwerp en interieuradvies.

locatie: particuliere woning in Breda.

oplevering:  augustus 2021.

welke verbouwplannen sluit beste aan bij wensen?
Onze opdrachtgevers hadden het plan opgevat om hun badkamer te vervangen voor een nieuw ontwerp. De vraag was echter: moet deze badkamer in dezelfde kleine ruimte worden gerealiseerd? Of is het wijzer om de badkamer in een andere ruimte te realiseren? En zo ja, welke verbouwconsequenties brengt dat met zich mee? Kortom, lastige knopen door te haken. 

badkamerontwerp.
Wij hebben met een verkennend onderzoek door een paar mogelijke badkamer schetsontwerpen op een rijtje te zetten onze opdrachtgevers kunnen helpen. Onze badkamer ideeën met indeling voor de huidige werkkamer op de eerste verdieping sloot het beste aan op de wensen. Ons voorstel om het bad schuin in de ruimte te plaatsen gaf dat luxe hotel- gevoel waar ze op zoek naar waren. Dit ontwerp hebben we verder uitgewerkt tot aan een  ruimtelijk-, materiaal- en kleurplan. Op basis van dit plan kan de aannemer de nieuwe droombadkamer realiseren. Wij zijn benieuwd straks naar het eindresultaat.  

interieurplan DIY werkkamer.
Als gevolg van het verhuisplan van de badkamer naar de huidige werkkamer hebben wij ook een interieurplan ontworpen voor een nieuwe werkkamer aan de voorzijde van het huis. De werkkamer komt in een sfeervolle zolderruimte met schuine wanden. Naast werken is het ook belangrijk dat er voldoende bergruimte is en dat er een plekje is op te lezen. Daarnaast hadden onze opdrachtgevers nog twee meubelstukken met emotionele waarden die zij terug wilden zien in het nieuwe ontwerp. Eindresultaat is een rustige maar sfeervolle interieurplan voor de nieuwe werkkamer die volledig naar wens is. 

Ben je zelf ook op zoek naar inspiratie en ideeën voor verbouwplannen met een geheel eigen, persoonlijke sfeer? Neem een kijkje op het Pinterest-bord bij dit interieurplan.

rozenlaan werkkamer presentatie DO moodboard