interieuradvies op maat.

Soms is een klein interieuradvies al voldoende, soms vraagt een interieurvraagstuk net wat meer aandacht. Voor al jullie interieur-uitdagingen bestaat een oplossing. Aan de hand van een intake-gesprek bepalen we samen met jullie op welke manier we jullie het beste van dienst kunnen zijn.

interieuradvies aan huis.

Heb je behoefte aan wat snelle interieurtips en wil je meteen een paar concrete interieuroplossingen zien, dan  is een interieuradvies aan huis misschien iets voor jou.

Wat kun je verwachten bij een interieuradvies aan huis? Een interieuradvies start altijd met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Daarna komen we bij jullie thuis. Wij horen en zien graag de interieurvragen en woonknelpunten. Ter plekke zullen wij met onze tablet, rolmaat en kleurenwaaier in de hand ons interieuradvies met jullie delen in de vorm van:

• een indelingsadvies, eventueel gevisualiseerd met een klein handschetsje.
• tips voor kleur, meubels, verlichting & sfeer.
• persoonlijk ruimtelijke oplossingen, tips & tricks.

Aan de hand van Pinterest kunnen wij het advies voor jullie direct concreet maken met een persoonlijk Pinterest-bord op maat.

Dit interieuradvies aan huis duurt 2 uur en geeft een goed beeld van de ruimtelijke styling- en indelingsmogelijkheden. Samen met jullie gaan we hiermee  direct aan de slag!

interieurplan DIY.

Wil je een interieurplan op maat waar je zelf mee aan de slag kan?  Dan is een interieurplan DIY misschien iets voor jou. De stappen 1 & 2 uit de eerder beschreven werkwijze zullen wij dan oppakken.

Op basis van een intakegesprek bij jullie thuis zullen wij in onze studio jullie interieurvragen per ruimte uitwerken tot een ontwerp en een interieurplan in de vorm van:

• een persoonlijk moodboard met inspiratiebeelden
• een passend kleur- en materiaaladvies
• een plattegrond met indelingsplan voorzien van interieuradvies op maat
• tips voor (maatwerk) meubels, verlichting & accessoires

Dit interieurplan DIY geeft een goed beeld van de ruimtelijke styling- en indelingsmogelijkheden en zal door ons bij jullie thuis gepresenteerd worden.
Het geheel wordt als een boekje gebundeld en is handig mee te nemen als jullie er zelf mee aan de slag gaan of op zoek gaan naar passende meubels en accessoires.

interieurproject totaal

Wij kunnen je ook volledig ontzorgen bij de realisatie van jullie nieuwe interieur, Daarbij doorlopen wij alle 3 de stappen zoals beschreven onder onze werkwijze en leveren we een interieurproject totaal af.

Na het ontwerpproces verzamelen we vakmensen uit het netwerk om ons heen die de interieurbouw op zich nemen. Wij regelen alles op het gebied van projectmanagement, inkoop, bouwbegeleiding en styling. Je kunt dus het hele project, van ontwerpfase tot oplevering, aan ons uit handen geven.

meer weten over alle mogelijkheden?