duurzaam wonen.


Een interieur dat perfect aansluit op wie jij bent. Dat is wat we bij interior for tomorrow voor je realiseren. We denken mee over de interieurstyling, zoals de keuze voor materialen, kleuren, meubels en verlichting. Maar we gaan ook een stap verder. De indeling van de ruimtes, de lichtinval en de verbinding tussen de verschillende kamers kunnen van grote invloed zijn op jouw woonplezier. Ook daar denken we dus graag in mee. In onze designs houden we bovendien rekening met de toekomst. We combineren mooi design met duurzame oplossingen.


interieurontwerp & interieurstyling.

In overleg met jou bepalen we de juiste aanpak voor jouw interieurvraag of -opdracht. Soms kan een klein advies al voldoende zijn, soms gaan we voor een langer lopend traject. We zorgen ervoor dat het ontwerp helemaal aansluit op jouw smaak en behoeftes. Tijdens het ontwerpproces worden verschillende hulpmiddelen ingezet om onze ideeën tot leven te brengen. We maken bijvoorbeeld moodboards, plattegronden, schetsen en 3D-visualisaties. Tussendoor schakelen we met jou, om ervoor te zorgen dat je helemaal blij wordt van het eindresultaat. We kunnen je helpen met je interieurstyling, maar we begeleiden je ook graag bij een verbouwing, het (opnieuw) indelen van ruimtes, de verlichting of het realiseren van maatwerk meubels.


duurzaam wonen.

interior for tomorrow ontwerpt het liefst circulaire interieurs. Dat betekent o.a. dat we zoveel mogelijk gebruikt en hernieuwbaar materiaal verwerken in onze ontwerpen. Heb jij altijd al duurzamer willen wonen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij laten zien dat duurzaamheid en mooi design heel goed samen kunnen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Natuurlijk bepaal jij zelf hoe ver je hierin wilt gaan.

Meer weten? Bekijk alle informatie over onze circulaire werkwijze hier.


werkwijze.

1.

ANALYSE: context & ambitie.
We starten met een een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen de ontwerpvragen en jullie interieurwensen vaststellen. Vervolgens analyseren we jouw huidige interieur en de ruimtelijke kwaliteiten van de her in te richten ruimte(n). Misschien heb je ook wel materialen en of meubels uit je bestaande interieur die we een nieuw leven kunnen geven? Op basis van jouw input en deze analyse stellen we een ‘Programma van eisen en wensen’ op. Hierin beschrijven we alle inhoudelijke wensen en eisen van jou als opdrachtgever en van de andere betrokkenen. We leggen bijvoorbeeld de randvoorwaarden, functionele wensen, gebruikerswensen en ontwerpbeperkingen vast.

2.

DESIGN: interieurontwerp.
Tijd voor het leuke werk: we gaan ontwerpen! Wij bereiden een concept en enkele ruimtelijke indelingsvoorstellen voor. Deze leggen we aan jullie voor en scherpen we vervolgens aan. Daarna gaan wij nadenken over de vormgeving, materialisatie en maatvoering. We overleggen tijdens dit proces regelmatig met jullie, zodat jullie helemaal achter de gemaakte ontwerpkeuzes staan.

3.

MANAGE: realisatie.
Wij kunnen je ook volledig ontzorgen bij de realisatie van het nieuwe interieur. We verzamelen vakmensen uit ons netwerk om ons heen die de interieurbouw op zich nemen. Wij regelen alles op het gebied van projectmanagement, inkoop, bouwbegeleiding en styling. Je kunt dus het hele project, van ontwerpfase tot oplevering, aan ons uit handen geven.

bij welke interieur-uitdaging kunnen wij je helpen?

Je hebt een bepaalde sfeer voor ogen, maar weet niet goed hoe je hem kunt realiseren.

Je wilt iets anders, maar je weet niet precies wat. Er is zoveel keuze!

Je hebt het idee dat je slimmer gebruik kunt maken van een bepaalde ruimte, maar je weet niet hoe.

Je hebt plannen om te gaan verbouwen of verhuizen.

Je interieur bestaat uit een allegaartje aan meubels die je gaandeweg hebt verzameld. Je wilt meer rust en eenheid in je interieur aanbrengen.

Je wilt duurzamer wonen, maar je weet niet welke mogelijkheden er zijn.

Je wilt een mooi, fijn ingericht huis, maar je hebt geen tijd/zin om het zelf te doen.

bekijk hier de verschillende mogelijkheden en onze tarieven.

meer weten over particulier interieurontwerp?