over ons.


Hallo!Wij zijn interior for tomorrow,

een advies- en ontwerpstudio voor duurzame en circulaire interieurs. Wij zijn Mariëlle en Monique en we houden van design | interieur | vormgeven. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het vormgeven en verduurzamen van de interieur- en vormgevingsbranche. Het streven naar mooie milieubewuste ruimtelijke oplossingen is voor ons een ‘must’ met het oog op de toekomst. Wij willen in onze ontwerpen laten zien dat aandacht voor milieu en design heel goed samen gaan. Wij ontwerpen, geven vorm aan en stylen interieurs waar onze opdrachtgevers en de toekomst blij van worden.

interior for tomorrow is in 2016 opgericht door Evelien en Mariëlle. Eind 2022 heeft Evelien het stokje overgedragen aan Monique. Mariëlle en Monique leerden elkaar kennen tijdens de opleiding interieurvormgeving en -styling aan PERK interieuropleidingen.


Mariëlle.

Ooit studeerde ik scheikundige technologie aan de TU Delft. Ik werkte enkele jaren in de chemische industrie, maar kwam tot de conclusie dat mijn hart ergens anders lag.

In 2011 begon ik aan de studie interieurvormgeving bij PERK Interieuropleidingen, die ik in 2014 cum laude afrondde. Tijdens mijn studie werd duidelijk dat ik de juiste weg was ingeslagen. Mijn droom: van mijn passie mijn beroep maken.

Met de oprichting van STUDIO frisrood werd die droom werkelijkheid. Toen Evelien van FFlien en ik in 2016 samen een project deden verliep onze samenwerking zo organisch en vertrouwd, dat we besloten onze krachten te bundelen en samen verder te gaan onder de naam interior for tomorrow. Sinds eind 2022 werk ik met veel plezier samen met mijn vriendin Monique, aan wie Evelien het stokje heeft overgedragen.

De verdiepingsslag die wij in onze ontwerpwerkzaamheden kunnen aanbieden, door te focussen op duurzaamheid in materiaalgebruik en productdesign, geeft extra voldoening. interior for tomorrow biedt doordachte interieurvormgeving, bekeken met een frisse blik en gedreven door passie. Het resultaat is altijd helder en eigentijds, met een geheel eigen, persoonlijk karakter.

LinkedIn

Monique.

Ik heb na mijn opleiding 9 jaar gewerkt in het toerisme in het buitenland. Eenmaal terug in Nederland kwam ik op de commerciële afdeling te werken van een meubelfabrikant.

In 2011 begon ik aan de studie interieurstyling bij Perk interieuropleidingen. Daar leerde ik ook Mariëlle kennen. Het waren leuke, zware en leerzame jaren met veel huiswerk, koffie drinken en lachen. Maar het gevoel was altijd goed, dit is de juiste studie voor mij.

Na Perk heb ik in een woonwinkel gewerkt waar ik regelmatig interieur- en stylingadvies heb gegeven aan klanten. Altijd kijkend naar wat het beste bij de klant past. Totdat Mariëlle mij in augustus 2022 vroeg of ik met haar verder wilde gaan in interior for tomorrow.

Ik ben altijd bezig met mooie dingen, in interieur maar ook alledaagse dingen die ik tegen kom. Ik luister graag naar je verhaal, wat heb je nodig en waar kunnen we mee helpen?  Door mijn creativiteit en oog voor detail, kan ik heel goed een fijne plek creëren om te wonen of te werken. Je werkplek of woning (op)nieuw inrichten met een verrassende en frisse blik en daarbij altijd rekening houden met duurzaamheid. We maken bij interior for tomorrow gebruik van mooie en natuurlijke materialen. Zo ontstaan de mooiste en sfeervolle ontwerpen met het oog op morgen.

LinkedIn

onze missie.

interior for tomorrow streeft in haar ontwerpen naar een circulaire aanpak. Dat betekent dat wij waarde hechten aan hergebruik van materialen en aan het toepassen van materialen en meubels die hernieuwbaar en van natuurlijke oorsprong of biobased zijn.

lees meer.

onze kennis.

Onze kennis van het circulair ontwerpen hebben wij verdiept door o.a. het volgen van de MOOC Circular Economy van de TU Delft (2016), de CIRCO circular design class (2017), een maatwerk ondersteuningstraject voor bedrijven in de circulaire economie (2018) en projectbezoeken aan o.a.  Circl (2017),  Liander (2017) en het Hof van Cartesius (2018).

“Door onze achtergrond en ervaring zijn wij breed inzetbaar. Van interieuradvies tot turn-key projecten voor particulieren en bedrijven, van conceptontwikkeling tot verdiepende artikelen. interior for tomorrow biedt doordachte interieurvormgeving, bekeken met een frisse blik en gedreven door passie. Het resultaat is altijd helder en eigentijds, met een geheel eigen duurzaam karakter.”