duurzaam ingericht tiny house trekt door Breda.

Op de dag van de duurzaamheid, 10 oktober 2018, werd op de Grote Markt van Breda de Greenhopper gepresenteerd. De Greenhopper is een duurzaam gebouwd en ingericht mobiel tiny house. Dit tiny house fungeert als informatiecentrum, dat de komende 2 jaar door heel Breda trekt. Iedereen kan er terecht om zich door energieadviseurs te laten informeren over de meest geschikte maatregelen die ze kunnen treffen om hun woning te verduurzamen. Tevens wordt er informatie gegeven over de beschikbare subsidieregelingen op dit vlak.

Van de gemeente Breda kregen wij de leuke opdracht om het ontwerp en de realisatie van het duurzame interieur van dit tiny house op ons te nemen.

Eerste schetsen van het interieurconcept 

Wij zijn blij met het resultaat! Het tiny house is met recht een huis geworden, met een uitnodigende, warme zithoek, een frisse slaapverdieping en een stoer en tegelijkertijd licht keukenblok en dito badkamer. Door toepassing van het vele populierenmultiplex aan de binnenzijde van het tiny house oogt het geheel Scandinavisch.

Alle meubels en woonaccessoires hebben stuk voor stuk een duurzaam verhaal. Er zijn een hoop partijen die het initiatief waarderen en een mooie bijdrage hebben geleverd. Het is goed om te zien dat het aanbod op het gebied van duurzame interieurs steeds groter wordt. En het is fijn om het bij elkaar te kunnen brengen en het aan een groter publiek te kunnen tonen.

Bijgaand vinden jullie een overzicht van de producten uit de Greenhopper. Met het duurzame verhaal uiteraard!

Greenhopper product tags publicatie_a4-compressed