huisstijl en interieurontwerp voor de horeca

project samenvatting: bij de verhuizing van zijn broodjeszaak schakelde de eigenaar ons in om zijn zaak een compleet nieuwe, frisse look & feel te geven.

projecttaken: logo-ontwerp | interieurconcept, -ontwerp en realisatie.

locatie: Breda.

oplevering:  zomer 2018.

De laatste tijd hebben we veel te weinig berichtjes geplaatst op onze website, want wij hebben het druk, druk, druk… Maar dat is natuurlijk een goed teken!

Op dit moment zijn we o.a. bezig met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl voor een horecagelegenheid in Breda, die we geheel willen doorvoeren in het interieur. Het blijft voor ons een uitdaging om dit op zo duurzaam mogelijke wijze te doen. Daarbij letten we op de materialen die we toepassen in onze maatwerkontwerpen en struinen we voor de styling ook de tweedehandsmarkt af op zoek naar leuke items, waaraan we natuurlijk onze eigen draai proberen te geven.

Op het moodboard hieronder zie je dat de kleur rood als stevige accentkleur is gekozen voor het interieur – voor ons niets geks, maar voor de opdrachtgevers best even wennen…  Daarnaast komt het kruis (uit het wapen van Breda) ook terug in de huisstijl en het interieur. Aan ons de taak om dit moodboard te vertalen naar een aantrekkelijk en betaalbaar interieurontwerp. Ook het logo-ontwerp komt van onze hand.

We hopen natuurlijk dat alle plannen die we hebben op korte termijn gerealiseerd kunnen worden en dat we het eindresultaat snel kunnen laten zien op onze website. We houden jullie op de hoogte!

P.S. Inmiddels hebben we ook beelden van het opgeleverde project toegevoegd. Ons ontwerp omvatte o.a. het nieuwe bedrijfslogo |  kleurstelling van wanden, kozijnen  en buitengevel | invulling meubels ontvangstruimte | wandvullend maatwerk boter, kaas en eieren-spel | flexibel maatwerk peg-board |  houten buitenreclame-bord | maatwerk lampenkappen boven de toonbank | eindstyling. Waar mogelijk hebben we gebruik gemaakt van duurzame materialen (o.a. furniture linoleum voor onze maatwerk-lampen,  sloophout voor het reclamebord en enkele styling-items van de kringloop).