indelingsonderzoek | op zoek naar de ideale indeling voor woonkamer, keuken en badkamer.

project samenvatting:
onze opdrachtgever had verhuisplannen en wilde de bestaande indeling van zijn nieuwe woning volledig omgooien. Voorafgaand aan de verbouwing gingen wij op zoek naar de optimale indeling van het pand met ruimte voor een nieuwe living met keuken, diverse functionele ruimtes en twee badkamers.

projecttaken:
indelingsonderzoek en -advies.

locatie:
particuliere woning in Meer (België).

oplevering:
december 2020.

verhuizen en verbouwen.
Onze opdrachtgever had een nieuwe woning gekocht. Vrijstaand, gelegen op een prachtig perceel net over de grens in België. De bestaande indeling van de woning was  voor hem echter niet ideaal. De verbouwing werd gepland en een aannemer ingehuurd. Tegelijkertijd schakelde de opdrachtgever schakelde ons in voor een indelingsonderzoek en -advies.

indelingsonderzoek en -advies.
Op basis van zijn wensen en ideeën zijn we in eerste instantie op zoek gegaan naar de optimale indeling voor een living met keuken en diverse functionele ruimtes, die aan alle functionele eisen voldeed. Daarnaast houden wij uiteraard ook rekening met zaken als  lichtinval en zichtlijnen. Op basis van verschillende plattegronden en enkele 3D-visualisaties kwamen we in overleg met onze opdrachtgever tot de gewenste ideale indeling van de ruimte.
In een vervolgtraject onderzochten we op soortgelijke wijze de indeling van een bestaande badkamer op de begane grond en een bestaande ruimte op de eerste verdieping, die tot badkamer verbouwd moest worden.

verbouwing. 
Op basis van onze plattegronden kon de aannemer aan de slag met de verbouwing. Het eindresultaat hebben we nog niet kunnen bewonderen, maar wij zijn uiteraard zeer benieuwd!