interieuradvies na een verbouwingsproject.

Je kunt ons als interieurvormgever inschakelen in verschillende stadia van een verbouwingsproject.  Voorafgaand aan een verbouwingsproject, om specifiek te kijken naar de indelings- en uitbreidingsmogelijkheden van jullie woning, tijdens een verbouwingsproject, bv. voor het ontwerpen van een maatwerk meubel, maar natuurlijk ook na een verbouwing, bv. voor een kleur- en interieuradvies, voor die laatste puntjes op de i wat betreft de aankleding van jullie huis.

Een paar maanden geleden werden we ingeschakeld door een echtpaar met jonge kinderen, dat na hun verbouwing professioneel advies wilden voor de styling van hun recentelijk uitgebreide jaren ’50 woning. Zij waren op zoek naar een kleur- en interieuradvies op basis waarvan zij, met de meubels en de kunstwerken die ze al hadden, een samenhangend en sfeervol beeld konden neerzetten in hun nieuwe huis.

Op basis van een eerste kennismakingsgesprek, waarin zij hun wensen kenbaar maakten, zijn we voor ze aan de slag gegaan. Voor de verschillende ruimtes op de benedenverdieping hebben we op Pinterest een moodboard gemaakt. Aangevuld met verschillende plattegronden en een uitgebreide mondelinge toelichting hebben we ze op die manier een kapstok gegeven waarmee ze, in hun eigen tempo, over kunnen gaan tot de aanschaf van de noodzakelijke sfeerverlichting, raambekleding, nieuwe deuren, het wijzigen van de speelhoek, en het verven van de wanden.

De opdrachtgevers waren erg blij met ons “heldere en bruikbare advies” waar ze “verder mee kunnen”.

Altijd fijn om te horen! En we vonden het ook heel leuk om te doen :).

"we hebben een heel mooi advies gekregen van de dames van interior for tomorrow. ze begrepen heel goed waar we naar op zoek waren.we zijn erg blij met de aanpassingen in onze woning."

Victor & Marlijn.