interieurontwerp | van rommelhok tot multifunctionele ruimte.

project samenvatting:
voor een basisschool zijn wij bezig met het ontwerp van een multifunctionele ruimte, die op dit moment voornamelijk wordt gebruikt als opslag.

projecttaken:
interieurontwerp en -styling.

locatie:
basisschool in de omgeving van Breda.

oplevering:
gepland in voorjaar 2020.

Een aantal weken geleden mochten wij voor een intakegesprek langs komen bij onze opdrachtgever, de directrice van een basisschool in de omgeving van Breda.

Reden daarvoor was een specifieke ruimte in deze school, die niet helemaal functioneerde zoals bedoeld. In plaats van een prettige ruimte te bieden aan kinderen om te knutselen tijdens de lessen handenarbeid, was het verworden tot een opslagruimte.

Vraag aan ons was om de ruimte weer geschikt te maken voor gebruik zoals bedoeld: een multifunctionele ruimte met voldoende mogelijkheden om lekker te knutselen en in kleine groepen lessen te kunnen geven, om knutsel-, muziek en andere lesmaterialen op een overzichtelijke wijze te kunnen opbergen en  om te kunnen gebruiken als podium voor theatervoorstellingen.

Inmiddels ligt een eerste concept op tafel: “maaklab “. Na goedkeuring hiervan kunnen we aan de slag met het vertalen van dit concept in een interieurontwerp. En daar hebben we nu al heel veel zin in!