interieurplan DIY | etnisch ontmoet landelijk in Bavel.

project samenvatting:
aan een particuliere opdrachtgever mochten we advies uitbrengen over de inpassing van hun eigen meubels met een internationaal karakter in hun nieuwe, landelijk gelegen woning.

projecttaken:
interieuradvies.

locatie:
particuliere woning in Bavel.

oplevering:
najaar 2019.

de interieurvraag.
Onze opdrachtgevers keerden na een verblijf van een aantal jaren in het buitenland weer terug naar hun vertrouwde stekje in Bavel. Al snel vonden ze in de buurt een nieuwe en ruimere vrijstaande woning, die helemaal aan hun wensen voldeed. Maar hoe ze hun nieuwe huis konden inrichten met hun eigen meubels, waarvan ze er een groot aantal verzameld hadden tijdens hun verblijf in het buitenland, daar konden ze onze hulp wel bij gebruiken. Met adviezen over indeling, kleurgebruik, verbindende interieurelementen en een functioneel en sfeervol lichtplan voor de entree, eetkamer en living, maakten wij voor hen een  interieurplan DIY.

etnisch ontmoet landelijk.
De sfeer was al snel duidelijk: een combinatie van hun  – veelal – Aziatische meubels met de landelijk ligging van hun nieuwe woning, bracht ons op het concept “etnisch meets landelijk in Bavel”. Dit concept vertaalden wij naar een warm kleurenpalet van aardetinten en een vleugje okergeel in combinatie met donker hout en zachte materialen op de harde natuurstenen vloer.

bestaande meubels integreren in nieuw interieur.
In het plan is voldoende ruimte opgenomen voor de eigen meubels die onze opdrachtgevers meenemen naar hun nieuwe woning, aangevuld met – suggesties voor –  enkele nieuwe stukken die zorgen voor eenheid en verbinding. Ook het geadviseerde kleurgebruik draagt daaraan bij.

Bevalt deze “etnisch-landelijke sfeer” je wel? En zoek je meer inspiratie voor  meubels, verlichting, accessoires, wand- en vloerafwerking passend in deze woonstijl? Neem dan een kijkje op het Pinterest-bord dat we speciaal voor dit interieurplan samenstelden.

"de kleuren voor de muren vinden we echt heel mooi geworden!"

Brenda & Marc.

Het resultaat van ons interieuradvies is op onderstaande beelden te zien. Een goed voorbeeld van wat de toevoeging van warme kleuren doet met je huis. Van wit & strak (zie boven) naar warm & persoonlijk: een ware metamorfose!