interieurplan | licht & warm.

project samenvatting:
voor de toekomstige bewoonster van een schitterend nieuwbouwhuis aan de Nieuwkoopse plassen hebben we een tijdloos, warm, licht en persoonlijk interieurplan ontwikkeld.

projecttaken:
interieuradvies en -ontwerp.

locatie:
particuliere nieuwbouwwoning in Nieuwkoop.

oplevering:
voorjaar 2018.

interieurplan bij de aankoop van een nieuwbouw woning.
Bij de aankoop van een  nieuwbouwwoning, waarbij de ruimtes alleen nog maar op papier staan,  is het voor toekomstige bewoners vaak lastig om zich een voorstelling te maken van alle mogelijkheden die hun nieuwe woning biedt. Wij schieten graag te hulp met adviezen over de indelingsmogelijkheden en aankleding van de verschillende ruimtes, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een interieurplan. Een interieurplan biedt houvast bij het maken van de vele keuzes tijdens de bouw. En sluit altijd aan bij jouw behoeftes. In drie fases gaan we – in goed overleg met de opdrachtgever – van schetsontwerp naar een definitief interieurplan. Daarmee kun je meteen aan de slag met de afwerking en inrichting. Of we helpen je nog een stukje verder op weg met de realisatie van maatwerk meubels en de styling.

tijdloos en persoonlijk.
In dit interieurplan hebben we de focus gelegd op een lichte, natuurlijke en warme basis gecombineerd met moderne, tijdloze design-items, aangevuld met persoonlijk eigen fotowerk en terugkerende elementen in materiaalgebruik.

bestaande meubels meeverhuizen.
Uiteraard hebben alle bestaande meubels die meeverhuizen (bank, fauteuil, eettafel en stoelen, salontafel, dressoir) in ons plan een plekje gekregen. Door toevoeging van ronde vormen en zachte materialen met een luxe uitstraling, worden de rechte, harde lijnen van de basiselementen uit het interieur doorbroken.

De opdrachtgever heeft aangegeven blij te zijn met onze ideeën en er ermee aan de slag te gaan. En daar worden wij natuurlijk blij van :)!