interieurplan | modern, zacht & stoer herenhuis.

Door een particuliere opdrachtgever in Breda zijn we gevraagd een interieurplan te maken voor hun nieuwe herenhuis in Breda. Het statige herenhuis wordt uitgebreid en aan de achterzijde voorzien van een pui met stalen kozijnen over de gehele hoogte en breedte van het pand. Op die manier ontstaat er een mooie verbinding van binnen naar buiten en meer ruimte voor de keuken en een speel- en opbergplek voor de kinderen. De middenkamer wordt een sfeervolle eetkamer en de voorkamer een rustige zit- en televisiehoek.

De opdrachtgevers hadden zelf al de keuze gemaakt voor een nieuwe keuken in een combinatie van zwart geborsteld eiken en wit marmer. Deze materialen en de bestaande eikenhouten vloer zijn voor ons het uitgangspunt geweest bij het ontwerp van ons interieurplan.

Om ervoor te zorgen dat de woning van onder tot boven dezelfde moderne, zachte en stoere sfeer uitstraalt, hebben we gekozen voor een zacht kleurenpalet. Het kleurenpalet en de basismaterialen uit de keuken keren op diverse plaatsen terug in de woning. De harde basismaterialen hebben we aangevuld met enkele zachte materialen, om er een sfeervol geheel van te maken. In het bijbehorende lichtplan hebben we gekozen voor een combinatie van basis verlichting met enkele eye-catchers.

Ook deze keer hebben we de opdrachtgevers weer weten te verrassen en kunnen ze zelf aan de slag met de realisatie van onze ideeën. Wil je ook inspiratie voor het inrichten van jouw woning in dezelfde sfeer? Kijk dan eens op het Pinterest-bord dat we voor de opdrachtgever samenstelden.