verbouwingsadvies met interieurplan DIY | nieuwe badkamer en werkkamer.

project samenvatting:
onze opdrachtgevers waren op zoek naar verbouwings- & indelingsadvies voor een nieuwe badkamer en werkkamer.

projecttaken:
verbouwingsadvies, interieurontwerp en interieuradvies.

locatie:
particuliere woning in Breda.

oplevering:
augustus 2021.

welke verbouwingsplannen sluiten het beste aan bij de wensen?
Onze opdrachtgevers hadden het plan opgevat om hun badkamer te vervangen voor een nieuw ontwerp. De vraag was echter: moet deze badkamer in dezelfde kleine ruimte worden gerealiseerd? Of is het wijzer om de badkamer in een andere ruimte te realiseren? En zo ja, welke verbouwingsconsequenties brengt dat met zich mee? Kortom, lastige knopen om door te haken.

badkamerontwerp.
Wij hebben met een verkennend onderzoek door een paar mogelijke badkamer schetsontwerpen op een rijtje te zetten onze opdrachtgevers kunnen helpen. Onze badkamer ideeën met indeling voor de huidige werkkamer op de eerste verdieping sloot het beste aan bij de wensen. Ons voorstel om het bad schuin in de ruimte te plaatsen gaf dat luxe hotelgevoel waar ze naar op zoek naar waren. Dit ontwerp hebben we verder uitgewerkt tot aan een  ruimtelijk-, materiaal- en kleurplan. Op basis van dit plan kan de aannemer de nieuwe droombadkamer realiseren. Wij zijn benieuwd straks naar het eindresultaat.

interieurplan DIY werkkamer.
Als gevolg van het verhuisplan van de badkamer naar de huidige werkkamer hebben wij ook een interieurplan ontworpen voor een nieuwe werkkamer aan de voorzijde van het huis. De werkkamer komt in een sfeervolle zolderruimte met schuine wanden. Naast werken is het ook belangrijk dat er voldoende bergruimte is en dat er een plekje is om te lezen. Daarnaast hadden onze opdrachtgevers nog twee meubelstukken met emotionele waarde die zij terug wilden zien in het nieuwe ontwerp. Eindresultaat is een rustig maar sfeervol interieurplan voor de nieuwe werkkamer, volledig naar wens.

Ben je zelf ook op zoek naar inspiratie en ideeën voor verbouwingsplannen met een geheel eigen, persoonlijke sfeer? Neem een kijkje op het Pinterest-bord bij dit interieurplan.